SMS Lån

Turbo Lån

Lån fra 100 til 10.000 kroner

9,3 ud af 10 stjerner

Ansøg nu

lendon

Lån fra 500 til 20.000 kroner

7,7 ud af 10 stjerner

Ansøg nu

sparexpress_logo

Lån fra 5.000 til 50.000 kroner

9,2 ud af 10 stjerner

Ansøg nu

SMS Lån

Stortset alle mennesker ejer i dag en mobiltelefon, hvilket giver en lang række muligheder, også når det kommer til at optage et lån. Det er utrolig let at optage et lån via telefonen, da du slipper for en masse besvær, som man skulle igennem før i tiden. Du har faktisk mulighed for at ansøge om et lån mens, at du er på farten – hvilket klart er en fordel for dig som har utroligt travlt.

Hvad er et SMS Lån?

I Danmark er SMS Lån blevet utrolige populære igennem de sidste par år, hvilket der er rigtig mange gode grunde til. Det er muligt at låne penge af forskellige udbydere uden, at du skal igennem en lang process med en masse papirarbejde.

Når du vælger at benytte dig af denne form for lån, så er det typisk mindre beløb du har mulighed for at låne. Et af de mest hyppige beløb er et lån på 1000 kroner, som kan være nødvendigt, hvis du står sidst på måneden og ikke har penge til mad.

Yderligere så har du muligheden for at have pengene på din konto allerede senere på dagen eller senest i morgen, hvis du vælger at benytte dig af denne form for lån. For de fleste mennesker er det et kæmpe plus i bogen, at pengene bliver udbetalt hurtigt da det typisk er akut man skal bruge et SMS lån.

Det er altså et lån til dig som har brug for et mindre lån, typisk under 5000 kroner – Det er et lån som skal betales hurtigt tilbage og i nogle tilfælde har du faktisk mulighed for at finde en udbyder der tilbyder et lån 4000 kroner rentefrit i 30 dage. Så hvis du ved at du kan betale pengene tilbage næste gang du får løn, så er dette en rigtig god løsning for dig.

SMS Lån har aldrig været mere populær

De seneste par år er det blevet rigtig populært, at benytte sig af muligheden for små land. Det er et alternativ til den klassiske kassekredit man måske kender fra banken, men chancerne for at blive godkendt er langt større her end man ser i f.eks. banken. Det er en låne form som helt klart er kommet for at blive.

Ved at man kan modtage pengene enten samme dag eller dagen efter, så er det også langt mere attraktivt end f.eks. at skal aftale et møde med banken om, at få muligheden for kassekredit på din konto. Her har du typisk svar inden for ganske få timer om du er godkendt eller ej. Du slipper altså for det fysiske møde samt en masse papir arbejde.

Optag SMS Lån fra telefonen

I takt med telefonerne udvikler sig og bliver bedre, så kommer der også en hel masse muligheder for f.eks. at ansøge om et lån når man er på farten.
I starten foregik det via SMS og deraf er navnet SMS lån også kommet, men nu foregår det typisk via en website eller en app, hvor du ansøger om et lån.

Ved at det ikke er de største lån som du ansøger om, så er der derfor heller ikke lige så store krav for dokumentation og et fysisk møde med en masse papirer er derfor ikke nødvendigt. De nødvendige papirer kan du underskrive i farten fra din mobiltelefon med NemID.

Ved at benytte sig af NemID til denne process kan du give låneudbyderen mulighed for at diverse oplysninger fra din forskudsopgørelse, hvilket gør det meget lettere for låneudbyderen at vurdere om du er egent til at få et lån.

Processen for at ansøge fra telefonen er forholdsvis simpelt – du finder en udbyder, som har et lån der passer til dig. (Brug f.eks. vores tabel længere oppe). Derefter udfylder du en formular og du skal nu bare vente på, at de godkender din ansøgning.
Når din ansøgning er godkendt så kan du gå ind og acceptere lånet også har du enten pengene samme dag eller dagen efter. Det er altså en utrolig hurtig process når det kommer til at låne penge fra mobilen.

Hvor meget kan jeg låne med et SMS Lån

Det er meget forskelligt fra udbyder til udbyder, hvor mange penge du kan låne. Dog er det typisk mindre beløb som man har mulighed for at optage som et SMS lån.

Det kan være en rigtig god løsning, hvis det skulle ske at du f.eks. får en uventet regning, eller at du på anden måde står i knibe og akut mangler penge.

Det kan altså være en rigtig god løsning, hvis du ved at du har mulighed for at betale pengene igen inden for ganske kort tid – f.eks. næste gang du får løn, eller maks over et par måneder. Hvis du skal optage større lån, som løber over længere tid så anbefaler vi at du finder din computer frem – da det giver et bedre overblik over lånet samt at der typisk er langt flere dokumenter, som skal læses igennem inden at man skriver under.

Det er vigtigt at du ikke misbruger denne form for lån, og du gør op med dig selv, hvor meget du har brug for at låne. Det er f.eks. meget lettere at betale et lån 1000 kroner tilbage, end et lån på 10.000 kroner. Udgifterne til at betale tilbage på lånet er lavere, da hovedstolen er mindre. Typisk vil et større lån også løbe over længere tid, hvilket vil være med til at udgifterne hurtigt løber op.

Grænserne for hvad man kan låne med et SMS lån i dag, er meget forskellige – det afhænger meget af den enkelte udbyder, og hvilke former for lån de reelt set udbyder. De fleste steder har du med garanti muligheder for at låne op til 5.000 kroner, og hos nogle udbydere har du mulighed for at låne langt større beløb.
I takt med at vi lever i en mere moderne verden, hvor teknologien kan mere og mere, så får man også muligheden for at optage større lån via telefonen. SMS Lån findes i den forstand ikke mere, da der er kommet flere krav for at blive godkendt så er det derfor ikke nok at låne via en SMS mere. Man bruger dog SMS lån betegnelsen for lån der kan optages via mobilen. – Med de seneste smartphones, så er der nærmest ingen begrænsninger for, hvilke former for lån som du kan optage ved at bruge din telefon til at ansøge med. Så længe du godkender med dit nemID så giver det, det samme, uanset om du gør det på telefonen eller på computeren.

Tilbagebetaling af SMS Lån

Inden du optager et lån så anbefaler vi at du lægger dig en plan for, hvordan du vil betale det tilbage. Den bedste måde at gøre det på er at lave et budget, hvor du danner dig et overblik over hvad du har mulighed for at betale hver måned. Det kan du bruge som en indikator for, hvor meget du har råd til at låne. Når du ansøger om et lån kan du se, hvor meget du skal betale om måneden. På den måde kan du hurtigt se om det er et lån, som du har råd til.
Når du har optaget lånet så anbefaler vi at du sætter en automatisk betaling op på via din Netbank. På den måde så sørger du for helt automatisk at få overført penge til låneudbyderen og på den måde sørger du for at dit lån altid er betalt til tiden.
Det kan blive utroligt dyrt, hvis man ikke får betalt sit lån af til siden – Derfor anbefaler vi virkelig at man tager tilbagebetalingen af sit SMS lån seriøst, da det også kan have mange konsekvenser fremover. Hvis du ikke betaler dit lån tilbage, så har udbyderen mulighed for at sende dig til inkasso, og derefter i RKI. Hvis du ender i RKI vil du have rigtig mange begrænsninger, som kan gøre det utroligt svært for dig at få nogle former for kredit så længe du står der. Både banker og andre kredit virksomheder kræver typisk at man ikke står i RKI.