Mobilabonnement uden data

Hvis du er en af de få mennesker der ikke benytter sig af data på din mobiltelefon, så er der heller ingen grund til at betale for det. Der er nogle mennesker som udelukkende bruger deres telefon til at ringe og sms’e fra, og her er det jo direkte åndsvagt at betale for en masse data, som man ikke bruger.  Selvom at data efterhånden er blevet et af de vigtigste konkurrence parametere for mobilabonnement udbyderne, så er det stadig muligt at få abonnementer uden eller med meget lidt data.

Du kan typisk finde mobilabonnementer til omkring 100 kroner om måneden, hvor du får fri tale og sms med i prisen. Det er altså et utroligt billigt abonnement for dig, som ikke har behov for mere. Vi anbefaler på ingen måde at få et forbrugsafregnet abonnement med mindre, at du har 100% styr på dit forbrug – og du har et meget lavt forbrug.

Næsten umuligt at undgå data

Det er næsten umuligt at undgå data i abonnementer efterhånden, men det er dog muligt at finde et abonnement hvor det er begrænset hvor meget der er med. For de fleste mennesker er det nok også meget rart bare, at have en lille smule. Det kunne være man lånte en telefon med muligheden for at bruge data, eller man ved anden lejlighed bare fik behov for det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *