Et mobilabonnement til 99 kr. er for de fleste mennesker rigeligt, hvis deres behov ikke er særligt stort. Vi lever i en tid, hvor at mobilselskaberne konstant konkurrere om, hvem der kan få kunderne – det betyder at man får utroligt meget for pengene.
Før i tiden var det begrænset, hvad man fik for 99 kroner når det kom til et mobilabonnement. I langt de fleste abonnementer får du både fri sms/mms og tale, så det er typisk kun dataen og de ekstra services som afgøre prisen hos de forskellige udbydere.

Hvor meget data skal man bruge?

Hvis man ikke kender til sit dataforbrug med sit nuværende abonnement, så kan det anbefales at finde ud af det. De fleste udbydere har et selvbetjeningspanel på deres hjemmeside, hvor man kan logge ind og se sit forbrug. Ved at finde ud af sit konkrete forbrug, så kan man vælge lige netop det abonnement, som passer bedst til en.

Du ender derfor ikke med et abonnement, hvor du betaler alt for meget for en masse data som du ikke bruger – og du ender heller ikke med for lidt data så du enten skal betale ekstra, eller at hastigheden bliver sat ned på dit internet.

Tjek dækningen

Inden du bestiller et mobilabonnement til 99 kr. så anbefaler vi også, at du tjekker hvilken master det kører på, og hvordan dækningen er i det område du bor i. Du kan selvfølgelig bruge udbydernes dækningskort. De er dog meget meget vejledende, da der er mange forhold der kan ændre på forbindelsen lige netop hos dig.

Den bedste måde at teste det på er faktisk, at få en ven eller bekendt der har et mobilabonnement til 99 kr. som kører på de master, som dit kommende gør. På den måde får du det bedste indtryk af, hvordan dækningen er lige netop på din adresse.

Dækningen er blandt andet også vigtigt når det kommer til babyalarmer. Læs vores søster sides babyalarm test her.

Ting der kan påvirke dækningen

  • Terrænet (Bakker, dale, skove osv.)
  • Bygningen (Tykke murer)
  • Ny eller gammel mast
  • Lufthavn eller andet der kan forstyrre signalet i nærheden.