Lønsikring – Find den bedste og billigste lønforsikring her!

Det er ikke alle mennesker, hvis økonomi kan tåle at man går hen og bliver arbejdsløs. Derfor kan det være en rigtig god ide at undersøge mulighederne for lønsikring og a-kasse, så du sikre at du får en eller anden form for indkomst selvom du skulle blive arbejdsløs. Det er de færrest der kan opret holde deres nuværende levestil, hvis de går hen og mister deres arbejde. For nogle mennesker kan det også betyde at de skal flytte i noget billigere, og måske langvæk fra dem de kender.   

Billig lønsikring 

Du har dog muligheden for at sikre dig, at modtage størstedelen af din normale løn. Det kan gøres med en såkaldt lønsikring som også bliver kaldt for lønforsikring af nogle mennesker. Du har mulighed for at få udbetalt helt op til 90% af din normale løn, hvilket er langt bedre en dagpengesatsen, hvis du tjener mere end 23.000 kroner om måneden.  

Undersøgelser viser at der kan være over 50% af spare på din lønsikring. Ved at vælge den bedste lønsikring på markedet ifølge vores undersøgelser, så betaler du altså langt mindre for at få den samme sækning.  

 Vi anbefaler; FLEX Lønsikring fra Frie Funktionærer 

Vi har undersøgt en lang række forskellige udbydere af lønsikringer på markedet, og vi er kommet frem til at den bedste på markedet er FLEX Lønsikring fra Frie Funktionærer. Det er her du får mest for pengene, de er store og anerkendte, hvilket giver dig en rigtig god sikkerhed hvis du skulle gå hen og blive arbejdsløs.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *