Vivus

Vivus Anmeldelse

Vivus er helt klart en af de mest populære og fremstående virksomheder, når det kommer til lånemarkedet. De har før i tiden kørt nogle rigtige aggressive kampagner, som har gjort at de har fået en stor bid af markedet.

På trods af at det er en forholdvis ung virksomhed, så har de bevist at de virkelig har styr på hvad de laver. Yderligere så kommer de med en lidt anderledes lånemodel i forhold til, hvad man kan se hos andre låneudbydere. Det er en model som for mange danskere er utrolig attraktiv, og det er der flere gode grunde til.

En af grundene er at du hvis du opfylder deres betingelser, så har du mulighed for at låne 4000 kroner i 30 dage uden nogen former for renter og gebyrer. Det er altså en ideel løsning, hvis du ved du hurtigt kan betale lånet tilbage. Så har du ingen omkostninger ved det.
Det er altså i bund og grund gratis at låne de første 4000 kroner hos Vivus, hvis du betaler dem tilbage inden 30 dage. For mange mennesker kan det være en god hjælp, hvis de f.eks. akut har behov for at få deres bil til mekanikeren, men ikke får løn før om et par uger eller andet, hvor det akut kræver at man har nogle penge.

Hvis du ikke har mulighed for at betale de 4000 kroner tilbage inden for de 30 dage, så begynder det at koste dig penge. Det kunne f.eks. være en løsning hvor du deler tilbage betalingen af de 4000 kroner op i tre, hvilket vil give dig en hovedstol på 5.600 kroner. Du vil altså skulle betale 1600 kroner i renter og gebyrer, hvis du vælger at betale de 4000 kroner tilbage over f.eks. 3 måneder.

Lån penge på få timer hos Vivus

Hos Vivus har du mulighed for at have pengene samme dag, når du sender en ansøgning. Deres process er utrolig hurtig, hvilket helt klart er en stor faktor hos mange mennesker. Det hele forgår online, og du underskriver med dit NemID.
Selve det at ansøge om lånet det tager omkring 10 minutter via deres online formularer. Når du nu har sendt din ansøgning afsted så kan du forvente svar på den indenfor få timer. Her får du enten en bekræftelse eller et afslag på lånet.

Hvis du modtager en bekræftelse på lånet kan du se dine lånevilkår for lånet inden, at du vælger at underskrive lånet med NemID – hvor efter at pengene så bliver overført til dig.

Hvis du allerede har lånt penge hos Vivus éngang og overholdte dine tilbagebetalings betingelser, så får du typisk forhøjet beløb du har mulighed for at låne hos dem.