Santander

Santander Anmeldelse

Langt størstedelen af alle danskere de har før hørt om virksomheden Santander, som bryster sig med at være Danmarks billigste låneudbydere. En af grundene til at Santander er blandt de billigste det skyldes helt klart deres størrelse, de findes i utrolig mange lande, hvilket giver dem nogle stor drift fordele.

F.eks. i Spanien der operere Santander som en ganske almindelig bank, som f.eks. Danske Bank i Danmark. Det er altså meget mere end bare et kviklåns firma, som mange af de andre låneudbydere i Danmark. Det er altså en reel finansiel virksomhed.


En anden grund til at de er så populære er, at de har så mange forskellige låne muligheder. Hos Santander har du mulighed for at låne alt mellem 10.000 og 350.000 kroner, uden at du skal stille nogen form for sikkerhed til lånet. Du kan altså bruge pengene på lige hvad du vil, og du skal ikke igennem en masse papir arbejde for at blive godkendt til lånet.
Yderligere så har du nogle fantastisk priser på deres lån og deres kreditomkostninger er utrolig lave i forhold til andre lån på markedet.

Du har f.eks. mulighed for at låne 50.000 kroner i 36 måneder (3 år), og her skal du kun betale 55.512 kroner tilbage. Det svare altså til kreditomkostninger på bare 5512 kroner, hvilket er utroligt lavt for et lån i denne størrelse. Den månedlige ydelse vil være bare 1542 kroner!

Santander låneberegner – Se prisen på dit lån!

Ved at benytte dig af Santanders låneberegner på deres hjemmeside så kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad et lån på et specifikt beløb vil koste dig. Det er altså utrolig let for dig at sammenligne med andre låneudbydere og på den måde finde frem til, hvor det egentligt er billigst for dig at låne penge.

Santander går utrolig højt op i en gennemsigtig forretningsmodel, så der er altså derfor ingen skjulte gebyrer eller tillæg når du optager et lån for dem. Du har altid mulighed for at logge ind og se, hvor langt du er i tilbage betalingen af dit lån. Yderligere har du også mulighed for løbende at justere dit lån, hvis din økonomi skulle ændre sig.

Det kunne være du fik et bedre betalt arbejde, hvilket giver dig muligheden for at betale mere af på lånet om måneden. Det vil på den måde gøre løbentiden kortere, så du hurtigere kan få tilbagebetalt de penge du skylder.

Santander udbetaler pengene inden for få dage

Der er utrolig hurtig sagsbehandling hos Santander, når du skal låne penge. For de helt små kan du typisk opleve at have lånet godkendt samme eller næste dag, hvor der på de lidt større lån typisk går et par dage. Hvilket må sige at være utrolig hurtig i forhold til, hvad det f.eks. kan tage for at få godkendt et lån i banken. Der er altså stor forskel på almindelige banker også en bank som Santander.