PayMark Finans

Paymark Finans er en ny låneudbyder på det danske marked, men det er bestemt ikke et uerfaren firma der står bag. Det er nemlig 3C Retail, som måske bedre er kendt for L’easy. Udover PayMark Finans så står de også bag et par andre låneudbydere som blandt andet D:E:R Privat Finans, Spargo Finans og L’easy Minilån. Det er alle lånefirmaer med et rigtig god ry i Danmark, og derfor går vi også udfra at kvaliteten hos Paymark Finans også er i top.

De åbnede op for kunder i Juni 2018 og tilbyder lån på mellem 10.000 og helt op til 150.000 kroner til en lav rente, i forhold til, hvad man ellers ser på markedet. De har en utrolig hurtig godkendelse process og i hverdagene har du svar på din ansøgning inden for 1 time. Hvis ud bliver godkendt, så vil du senest have pengene på din konto hverdagen efter. Det er altså utrolig hurtig ekspedition hos Paymark Finans, som er et kendetegn hos alle virksomhederne som ligger under 3C Retail.

Det er L’easys modsvar mod mange af de nye låneudbydere, og her kan de med Paymark Finans tilbyde en af landet laveste renter. Deres renter starter på bare 6,93% som kun fås lavere hos ganske få låneudbydere på markedet.

Stort lånebeløb – lav sikkerhed

Selvom du har mulighed for at låne store beløb hos Paymark Finans, så er det begrænset hvad du skal stille af sikkerhed. Du skal på ingen måde igennem den samme mølle som du f.eks. skal, hvis du skal låne 100.000 kroner i banken.

Du skal ikke bruge en masse unødvendig tid på at udfylde en masse papirer. Her foregår det hele via deres hjemmeside, hvor du ganske enkelt kan sidde derhjemme og ansøge om et lån. Udover det er meget lettere så går det som tidligere nævnt også utroligt stærkt i forhold til, hvad man ser både hos andre online låneudbydere, men også i banken. I banken kan det godt være en process som kræver flere fysiske møder, hvor du her bare kan gøre det hele fra sofaen af.