DER Privat Finans

Beløb: 10.000-100.000 kr -,
Løbetid: 12-72 måneder
Min. alder: 20 år

DER Privat Finans Anmeldelse

Hvis du er af den lidt ældre generation, så kan du med garanti huske DER Privat Finans, som var i stortset alle varehuse og elektronik forretninger! De finansierede en masse elektronik og hårde hvidevare for forbrugere, hvilket var den måde de blev populære på blandt danskerne.

I dag har du udvidet deres sortiment en smule og tilbyder også helt traditionelle forbrugslån. Hos DER Privat Finans har du mulighed for at låne alt mellem 10.000 kroner og helt op til 100.000 kroner. De stiller ingen form for krav til sikkerhed om lånet, så du kan derfor bruge lånet til hvad du ville.

Yderligere så giver de dig muligheden for løbende at justere på afbetalingen af lånet, så hvis du i en periode har flere penge mellem hænderne, så kan du hurtigere få tilbage betalt dit lån. Du kan på den måde hurtigere få betalt dit lån ud, hvis du f.eks. skifter arbejde eller vinder penge i lotto. Det er en utrolig smart måde, som kan være med til at spare dig penge i længden. Hvis du alligevel har de ekstra penge, hvorfor så ikke skynde dig at få betalt lånet af?

Lån uden dokumentation hos DER Privat Finans

I de klassiske banker der skal du typisk dokumentere for, hvad du skal bruge dine penge på inden at du kan få et lån. Det skal du ikke her! Der er ingen der stiller spørgsmål til, hvad du egentligt skal bruge pengene til – Det kan derfor være en god måde at låne penge til f.eks. en ny cykel, computer til studiet eller noget helt tredje.

Som vi tidligere nævnte så har du mulighed for løbende at ændre, hvor meget du vil betale af på dit lån. Det kan være du bruger pengene til at betale indskuddet til en ny lejlighed, hvor det godt kan være lidt dyrt de første par måneder med nye ting osv. Når du er kommet ordentligt på plads kan du så sætte den månedlige ydelse op, og på den måde få betalt dit lån af hurtigere.
Ved at betale dit lån af hurtigere så slipper du får at betale renter i den periode du skærer af, og du ender derfor med meget lavere omkostninger på lånet.

Lån penge med NemID

Som de fleste andre større låneudbydere på markedet, så foregår det hele online her. Du ansøger din simple låneansøgning på deres hjemmeside, hvor du efter få timer vil få en bekræftelse eller afslag på om du kan låne pengene.

Så snart du har indsendt din ansøgning, så vil DER Privat Finans gå igang med at lave en kreditvurdering af dig for, at se om de kan låne dig penge, og HVOR MANGE penge de kan låne til dig. Det er en utrolig hurtig process, som for de fleste mennesker kan gøres på 10-15 minutter.

Du har altså mulighed for at have pengene på din konto dagen efter, at du har ansøgt, hvilket må siges at være utrolig hurtigt.

Beløb: 10.000-100.000 kr -,
Løbetid: 12-72 måneder
Min. alder: 20 år