BankNorwegian

Beløb: 5.000-400.000 kr -,
Løbetid: 12-180 måneder
Min. alder: 23 år

BankNorwegian Anmeldelse

De seneste par år er der kommet en ny låne udbydere på markedet, den nye udbyder har virkelig fået godt i markedet for de større lån. Her er nemlig tale om BankNorwegian som er en af de førende låneudbydere på markedet. Her har du mulighed for at låne alt mellem 5.000 og 400.000 kroner. De tilbyder flere former for forskellige lån, hvilket vi vil forklare mere om længere nede.

BankNorwegian er en af de største låneudbydere på markedet og der er altså ingen grund til at være bekymret, når du låner penge her.

Forbrugslån hos BankNorwegian

Er du på udkig efter et forbrugslån eller kviklån som det også bliver kaldt, så kan du sagnets optage dette hos BankNorwegian. De stiller ikke spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til, og du kan derfor bruge dem på lige det, som du allerhelst ville.

Det kan være de skal bruges til at lægge nyt gulv i huset, eller at du bare har behov for lidt ekstra penge at shoppe for.

Det tager maks 15 minutter at ansøge om et lån hos BankNorwegian, og du vil typisk modtage svar på din ansøgning inden for et par timer. Man må altså sige at det er utrolig hurtig sagsbehandling der er hos dem.

Når du har sendt din ansøgning afsted til dem, vil du modtage en bekræftelse på email som bekræfter at sagsbehandlingen af din sag nu er påbegyndt.

Samle lån hos BankNorwegian

Der er rigtig mange der benytter sig af BankNorwegian når de skal have styr på deres privat økonomi, det gør de igennem et samle lån. Det kan være de har flere forskellige kreditorer, som de gerne vil have betalt af. Her er det klart en fordel kun at have én kreditorer.

Som tidligere nævnt kan du låne alt fra 5.000 kroner og hele vejen op til 400.000 kroner. Her er altså derfor rig mulighed for, at samle flere mindre lån hos BankNorwegian.

Betingelser hos BankNorwegian

Som med alle andre låneudbydere er der en række betingelser man skal opfylde før, at man kan optage et lån hos dem. For det første skal du bo i Danmark og være min. 23 år gammel. Yderligere må du ikke stå i hverken Debitorregistret eller RKI, hvilket langt de fleste mennesker i Danmark kan opfylde.

Udfra dine oplysninger som du giver til BankNorwegian så laver de en kreditvurdering på dig, hvilket er med til at bestemme om din ansøgning bliver godkendt eller afvist samt hvad renten bliver på den.