Kviklån

Turbo Lån

Lån fra 100 til 10.000 kroner

9,3 ud af 10 stjerner

Ansøg nu

lendon

Lån fra 500 til 20.000 kroner

7,7 ud af 10 stjerner

Ansøg nu

sparexpress_logo

Lån fra 5.000 til 50.000 kroner

9,2 ud af 10 stjerner

Ansøg nu

Kviklån – læs vores store kviklån guide her!

På Ofertas.dk har du mulighed for at sammenligne forskellige udbydere af kviklån på det danske marked, du har mulighed for at sortere dine lånene efter ydelse og ÅOP. Yderligere har du også mulighed for at læse mere om de forskellige muligheder for at optage et kviklån her på Ofertas.dk

Vi ønsker at gøre det mere overskueligt for dig som forbruger, at skabe et overblik over dine muligheder. Vi ønsker at gøre det simpelt, at finde frem til den bedste løsning for dig.

Bedste kviklån på markedet

Der er rigtig mange forskellige udbydere af kviklån på det danske marked, hvilket hurtigt kan gøre det uoverskugeligt at finde frem til det lån som passer bedst til dit behov. Som låntager er der en hel række forskellige begreber, som er vigtige at holde styr på.

For at sammenligne de forskellige lån og finde frem til det bedste kviklån på markedet, så skal du kigge på ting såsom ÅOP, renter, afdrag og hvad de samlede omkostninger for lånet er.

Som almen forbruger kan det være utroligt svært at finde hoved og hale i, hvad der er hvad, og hvad de forskellige lå egentligt koster. For at gøre det enkelt for dig, så har vi lavet en oversigt over største delen af alle lån, som du kan se herover.

For at finde frem til den bedste kviklån udbyder, så anbefaler vi at du kigger i vores tabel også at du ansøger hos flere forskellige udbydere. En ansøgning er ikke ligmed et lån. Når du ansøger og får svar på din ansøgning, så vil du også kunne se, hvad lånet samlet set vil komme til at koste dig. Ved at ansøger hos 3-5 forskellige udbydere kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvor det rent faktisk er billigst at låne uden selv at skulle side og regne en helt masse.

Billige kviklån – Oversigt over billigste kviklån

Som tidligere nævnt er der rigtig mange udbydere af kviklån i Danmark, hvilket også betyder at der er stor konkurrence blandt de mange forskellige udbydere på markedet. De mange udbydere er derfor også nødt til at konkurrere på prisen af lånene.

Det kommer klart til fordel hos dig som forbruger, da priserne på den måde bliver presset i bund. Yderligere så er markedet for lån reguleret fra statens side af, så der er rigtig mange ting som de skal oplyse dig om. Osv. Så du ikke ender ud i en masse uheldige situationer pga. Ting du ikke er blevet oplyst ordentligt om.

Alle udbydere skal oplyse dig om den reelle pris for lånet – det oplyses typisk som kreditomkostninger + beløbet på det lån som du har optaget. Samt at der oplyses ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det er en hurtig måde at skabe et overblik over, hvad det koster at låne pengene det pågældende sted.

ÅOP kan dog være misvisende på billige kviklån, da løbetiden typisk er kortere end ét år, hvilket betyder at det ikke er ideelt at benytte sig af denne metode til at vælge lån.

Kviklån med hurtig udbetaling

Der findes en masse muligheder for at tage et kviklån med hurtig udbetaling, det er faktisk sådan at hos langt de fleste låneudbydere i Danmark har du pengene samme dag eller dagen efter. Der er utrolig hurtig behandlingstid på kviklån i dag, hos nogle firmaer som f.eks. Vivus.dk der får man svar på om man er blevet godkendt til sit kviklån med det samme. Hvis du er blevet godkendt, så vil du i de fleste tilfælde have pengene på din konto inden for ganske få minutter. Hele deres process fungere automatisk, hvilket også gør at de kan tilbyde kviklån med hurtig udbetaling. De firmaer hvor at alle ansøgninger manuelt skal gennemgåes der går der typisk også længere tid før, at man bliver godkendt da der er mennesker med i processen og de sjældent arbejder lige så hurtigt som maskiner og software.

Der er altså masser af muligheder i landet for at låne penge og få dem udbetalt hurtigt. Det kan man f.eks. også gøre ved at vælge et såkaldt hurtig lån.

Kviklån i Danmark

Der er masser af muligheder for at få et kviklån i Danmark, og du kan roligt gøre det. Det gode ved at vi bor i et land som Danmark er, at vi har så mange love og regler, som er med til at beskytte os forbrugere. Derfor skal du ikke være bange for at låne penge hos nogle af de store og anerkendte lånefirmaere her i Danmark. Vi anbefaler kun firmaer vi kan stå inde for, og som vi ved er troværdige. Alle virksomheder der har med lån at gøre i Danmark skal godkendes af finanstilsynet, hvilket er med til at sikre at kviklån i Danmark går fair til, og der ikke bliver fusket med det.

Kviklån uden sikkerhed

Det er ikke ligesom i gamle dage hvor man altid skulle stille et eller andet med værdi, som en sikkerhed når man skulle låne penge. Markedet har udviklet sig med tiden, og det er derfor nu muligt at optage et kviklån uden sikkerhed. Det er der både en række fordele og ulemper ved. En af fordelene er at du ikke skal bruge en masse tid på at dokumentere værdien af den genstand du stiller som sikkerhed, og du risikere heller ikke at miste den hvis du ikke kan tilbagebetale lånet.

Ved at der ikke bliver stillet nogen sikkerhed, så koster det også en lille smule mere at låne. Det er simpelthen pga. den øget risiko som låneudbyderne har ved at låne dig penge uden at stille nogen form for risiko. De mister penge lidt oftere, og derfor koster det også lidt mere at tage et kviklån uden sikkerhed til forskel til et lån, hvor du skal stille sikkerhed for at kan få lov til at låne penge.

Online kviklån

Langt de fleste kviklån er i dag online – der er ikke særlig mange steder mere, hvor du fysisk skal møde op for at optage et lån. De hele bliver klaret via. internettet nu, hvor du blot skriver under med dit NemID. Det sted der bliver udskrevet flest fysiske kviklån er nok i butikker, hvor at man kan bruge kviklån som en finansieren, men her er der dog typisk også en mulighed for at optage et online kviklån. Det vil sige du kan sidde derhjemme i ro og mag og ansøge om lånet/finansieringen. Herefter går du blot ned i butikken og de kan så finde det frem dernede så skal du ikke stå og ansøge i butikken, og risikere at blive afvist, hvilket for nogle mennesker kan være en ubehagelig oplevelse overfor andre mennesker.

Gratis kviklån i 30 dage

Hos Vivus.dk har du mulighed for at få en kassekredit på 6000 kroner rentefrit i op til 30 dage. Det kan man godt sammenligne med et gratis kviklån i 30 dage, da man får stillet et beløb til rådighed som du kan bruge, og hvis du blot betaler det tilbage inden for 30 dage, så er det gratis. Det er en god måde at tage et kviklån på, hvis du har behov for nogle penge her og nu, og ved at du hurtigt kan betale dem tilbage igen.