Hvordan finder man et billigt kviklån?

* SPONSORERET * 

En af de nemmeste måder at optage et lån på i Danmark er ved at optage et kviklån, men hvor finder man sådan et? Tit kan der være mange penge at spare, hvis man lige sætter sig ind i, de forskellige udbydere som der er på markedet inden for lån. Du vil tit opleve en højere rent på kviklån end mange andre former for lån, men der er stor forskel på prisen når det kommer til hhv. Billige og dyre kviklån.

Der er flere forskellige måder, at finde frem til det billigste lån på – og generelt så anbefaler vi dig at du får sat dig ordentligt ind i, hvad det vil sige at tage et lån.

Inden du låner

Inden du går ud og optager et lån, så anbefaler vi på det kraftigste at du læser dette afsnit. Det kan risikere at blive en rigtig dyr affære, hvis man ikke har sat sig ordentligt ind i det inden man låner penge.

Lav et budget

Til at starte med så anbefaler vi altid at man laver et budget – ved at lave et budget, så kan du lynhurtig se dit rådighedsbeløb efter dine faste udgifter er betalt. Når du har dit rådighedsbeløb, så kan du begynde at regne på, hvor mange penge du har råd til at afdrage med om måneden.

Der er nemlig konsekvenser ved ikke at kunne betale lån tilbage, for det første bliver der pålagt både renter og rykkergebyrer. Yderligere så kan manglende betaling betyde at det i fremtiden bliver rigtigt svært for dig, at kunne komme til at låne igen eller købe noget på kredit. Der er mange ting der lige pludseligt bliver begrænset meget for dig. Det der sker er at man bliver registreret i RKI som er et register over dårlige betalere i Danmark. Med det register har kredit- og finansieringsvirksomheder mulig for at slå lånetagere op. Det er en sikkerhed for dem.

Spar op

Hvis der blot er tale om et lån for, at forsøde tilværelsen – så kan det være en bedre løsning for dig at spare op. Det er sjældent gratis at låne penge, og derfor hvis du kan vente vil du kunne spare penge ved at spare op.

Fordelen er også at du ikke risikere ikke at kunne betale dit lån tilbage og blive stemplet som en dårlig betaler.

Undersøg alternativerne til et lån

Der kan være alternativer til at låne penge af en låneudbyder. Det kan f.eks. være, at du har mulighed for at låne penge af din kæreste, familie eller har nogle brugte ting du kan sælge for at få finansieret det du skal bruge penge til.

”Shop” efter billige kviklån”

Hvis du har undersøgt alle de andre muligheder der er, så falder dette råd dig godt til hænde. Markedet inden for forbrugs- og kviklån er et marked med stor konkurrence på, det betyder også at der kan være mange penge at spare ved at kigge rundt hos de forskellige udbydere.

 

Den letteste måde at gøre det på er faktisk ved at ansøge hos flere forskellige udbydere, og når de fremsender deres endelige tilbud kan du sammenligne den totale pris. Du er ikke forpligtede ved at optage et lån når du ansøger – efter du har ansøgt vil de behandle din ansøgning og fremsende dig et tilbud. Når du har tilbuddet i hånden har du lettere mulighed for at se den endelige pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *