Guide til valg af streamingstjeneste

Størstedelen af alle danske hjem i dag har adgang til én eller flere streamingtjeneste, men hvilken en er egentligt bedst til dit behov? Det vil vi prøve og gøre dig klogere på i denne guide. Vi har sat fokus på de største spiller på markedet, som alle sammen dækker forskellige behov.

Fordele ved streamingtjeneste

Det er blevet utroligt populært at benytte sig af diverse streamingstjenester til, at se serier og tv på. Traditionelt tv mister større og større andel på markedet, da flere mennesker går hen til, at benytte sig af de forskellige tjeneste på nettet.

En af de helt store grunde til at det er blevet populært hos folk, det er friheden i det. Med en streamingtjeneste så er du ikke tvunget til at se din yndlingsserie på samme tidspunkt uge efter uge. Her har du muligheden for helt selv at bestemme, hvornår du vil se din yndlingsserie. Det er helt klart noget som har gjort det utroligt populært hos folk.

Yderligere så er muligheden for at tage det med på farten også utroligt populært. Langt de fleste streamingstjenester har en mobilapp, som gør det muligt at se tv- og serier på telefonen, mens man er på farten. I sær blandt pendlere er dette blevet en populær måde at få tiden til at gå på.

Netflix – Danskernes favorit

Øverst på listen har vi Netflix, som på rekord tid har vundet danskernes hjerter. Deres store udvalg af film og serier, har gjort det til den fortrukne tjeneste til danskere der elsker at se film og serier frem for traditionelt tv.

Yderligere så er Netflix også blevet utrolig populære på deres eget produceret serier, som er et nyt pust til serie verdenen med historier og handlinger, som ikke er set på samme måde før.

Det er serier som Narcos og Orange is the new Black der virkelig har gjort Netflix populær i Danmark – Serierne er utrolig vel produceret, og har fanget de fleste danskere spoton. Danskerne har virkelig taget godt i mod Netflix og deres egne serier i Danmark.

HBO Nordic – Perfekt til serier

En af de andre helt store streamingtjenester er HBO Nordic, som er en kæmpe streamingtjeneste i USA. HBO Nordic bliver mere og mere populær i resten af verdenen, og det er helt klart pga. Af deres egne produktioner. Den mest populære, som størstedelen af alle folk har hørt om er Game of Thrones. Serien har fanget uttallige af mennesker verden over, og det har helt klart hjulpet HBO Nordic ind på mange nye markeder.

Udover Game of Thrones, så står HBO Nordic også bag Sex and the City, som er en serie der trækker millioner af seere til tv skærmene om ugen i Usa. Serien er kendt verden over, og utallige kvinder sammenligner sig selv med de kvindelige hovedroller i produktionen.

Tv2 Play

Er du mest af alt til danske serier- og tv, så er Tv2 Play det helt rigtige valg for dig. Her får du muligheden for at se- eller gense alle programmer der kører på Tv2 og deres kanaler samt, at du har et større udvalg af serier til rådighed.

En anden fordel ved Tv2 Play er, at du typisk får muligheden for at se alle nye afsnit én uge før, at det bliver sendt i Tv. Så er du typen der godt kan lide og være foran, eller bare ikke kan vente på det næste afsnit. Så er Tv2Play den helt rigtige streamingtjeneste til dig.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*