Indboforsikring

Indboforsikring – Find den bedste og billigste indboforsikring her!

Hvad er en indboforsikring 

En indboforsikring er en forholdsvis bred forsikring, og dækker en lang række besale ting. Men groft sagt kan man sige, at den dækker alle dine løse ting som du har i dit hjem. Så det vil sige hvis man tog dit hjem og vendte på hovedet, så alt det der vil rykke sig vil være dækket af din indboforsikring. Dette er en meget firkantet måde at sætte det op på, da det hele afhænger af det enkelte forsikringsselskab.  

Hvad dækker en indboforsikring 

Det kan være utrolig svært at danne sig et overblik over, hvad en indboforsikring rent faktisk dækker. Men som tidligere forklaret så dækker en indboforsikring alle løse ting i dit hjem. Det gælder både, hvis de bliver stjålet, men også hvis de går i stykker fordi dit hus f.eks. brænder. Du er altså dækket i en lang række forskellige tilfælde, som er utrolig svær at liste op her.

Alle indboforsikringer er forskellige og vi anbefaler derfor, at man indhenter tilbud igennem en tilbudsportal som f.eks. Tjenestetorvet, hvor man kan få 3 tilbud på sin indboforsikring kvit og frit. På den måde kan du få forsikringsselskaberne til at byde på lige netop din forsikring. Du kan hurtigt danne dig et overblik over, hvad den enkelte forsikring dækker, men også hvad den koster.  

En indboforsikring kan f.eks. også gå ind og dække, hvis du skulle komme til at ødelægge nogle andres ting. Der følger nemlig altid en ansvarsforsikring med i indboforsikringen. Så hvis dit barn f.eks. skulle komme til at smadre naboens vindue, så vil din forsikring typisk gå ind at dække. Du skal højst sandsynlig kun betale selvrisikoen som er variabel alt efter, hvad du har sat den til. Jo højere selv risiko, jo billigere bliver din forsikring om måneden. Jo lavere selv risiko jo mere betaler du om måneden.
Vi anbefaler at du altid har værdien af din selvrisiko stående på en bankkonto, som du ikke bruger til andet. Hvis uheldet så skulle være ude så vælter det ikke din økonomi at du skal bruge en god slat penge på selvrisikoen, hvis du har valgt en høj en.  

Hvorfor skal du have en indboforsikring 

Det er direkte idiotisk ikke at have en indboforsikring, da prisen på den er så lille i forhold til, hvor meget den egentligt dækker. Man er aldrig selv herre over, hvilke uheld man kan risikere der sker i hjemmet og derfor er det en rigtig god ide med en forsikring som sikre sig mod dette. Du er heller ikke herre over, om dit hus brænder ned, tyveknægtene har set det attraktivt eller hvis der f.eks. slår et lyn ned i det. En indboforsikring sikre dig at du ikke skal ud og betale for alle dine ting selv, hvis uheldet skulle være ude. Så det kan altså være utroligt dyr, hvis man vælger at spare sin indboforsikring væk.  

Hvad koster det at anskaffe sig en indboforsikring? 

Vi kan ikke komme med en fast pris og sige et fast beløb, som en indboforsikring koster. Det er der rigtig mange parametre som er med til at bestemme. Det handler bla. Om hvilke forsikringsselskab du vælger, hvor i landet du bor, tidligere skadeshistorik, hvor meget du skal have forsikret osv. Som tidligere nævnt kan vi anbefale at benytte sig af en tjeneste som f.eks. tjenestetorvet til at indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber. På den måde er du sikker på at du vælger den helt rigtige, da du får flere forskellige tilbud.