Husforsikring

Husforsikring – Find den rigtige husforsikring & kaskoforsikring her!

Hvad er en husforsikring? En husforsikring dækker dig mod diverse økonomiske skader som følge af andre skader på dit hus. Det er typisk et krav fra mange banker og realkreditinstitutter at du tegner en husforsikring samt en brandforsikring, når du køber et hus. Det er ligeså meget deres sikkerhed for deres penge, som det er din sikkerhed for ikke at ende med en kæmpe gæld hvis der skulle ske noget med dit hus. 

Vi lever i et land hvor vi engang i mellem bliver ramt af nogle voldsomme orkaner og regnmængder, hvilket kan være med til at skade huse. Med en husforsikring sikre du dig selv mod, at skulle dække alle disse udgifter, som kan ende op i rigtig mange penge.  

Hvad dækker en husforsikring?  

En husforsikring dækker en lang række forskellige ting i dit hjem, som kan være med til at have økonomiske konsekvenser for dig. Hvis du ikke har en forsikring som dækker f.eks. brand og dit hus en dag skulle brænde ned, så står du med alle udgifterne til udbedring af skader samt opbygningen af et nyt hus. Samt at du stadig skylder penge i det nedbrændte hus hvis du ikke har betalt det af.  

Langt de fleste mennesker har dog en husforsikring, når de køber et hus. Der kan dog være mange penge at spare ved at indhente tilbud cirka hver 2. år. På den måde kan du enten finde et nyt forsikringsselskab som kan gøre det billigere eller med bedre dækning til samme pris. – Eller man kan bruge de tilbud man får fra de andre forsikringsselskaber til at presse prisen på dit nuværende selskab.  

 Billigst er ikke nødvendigvis bedst 

Det er vigtigt at du ikke bare vælger den billigste husforsikring, som du kan finde. Det kan ende med at koste dig rigtig mange penge. Det vigtigste når du vælger en husforsikring er dækningen, du skal gøre op med dig selv hvad du har behov for at blive dækket.  

Vi anbefaler at betale lidt ekstra om måneden for sin husforsikring, også garantere vi at du slipper af med flere bekymringer. F.eks. når det er orkan så skal du ikke være bange for om taget blæser af, de billigste husforsikringer dækker måske ikke disse skader hvilket kan blive langt dyrere end det du måske har sparet ved at vælge en billig husforsikring.