Billige lån på nettet

Det er blevet lidt en trend blandt de forskellige udbydere på nettet, at reklamere med hvor let det er at låne penge på nettet. Men helt let er det altså ikke alligevel, for der er nogle krav at man som person skal opfylde. Kravene variere fra udbyder til udbyder, så det er ikke noget vi vil komme særlig meget ind på her.

Dog er det udentvivl lettere end at låne penge i banken, da der ikke stilles de samme krav til sikkerhed. Som der bliver gjort i banken. Du skal ikke udfylde ligeså mange, hvis overhovedet nogle fysiske dokumenter her. Det hele foregår typisk online, og du underskriver blot låne aftalen med dit nemID, hvilket ikke bliver lettere.

Kært barn har mange navn

Det kan være svært at finde ud af de mange forskellige ting, som lån på internettet bliver kaldt. Men i bund og grund er det typisk samme form for lån. Nemlig de såkaldte hurtige forbrugslån. Du vil kunne støde på navne som kviklån, hurtig lån, mikrolån, minilån og mange flere forskellige former for alternative navne.

Uanset navnet så er det i bund og grund den samme form for lån. Derfor skal du som forbruger se igennem fingrene med, hvad de kalder det og se, hvad lånet egentligt bygger på.

Udgifter ved lån – Renter og gebyrer

Det vigtigste at være opmærksom på er at tjekke renter og gebyrer på det lån, som du har besluttet dig for at optage. Der er mange forskellige former for gebyrer, som kan gøre lånet rigtigt dyrt for dig. Det er alle renterne og gebyrerne, som udbyderne tjener på. Det er derfor også her det er vigtigt, at kigger ordentligt efter i det, som er skrevet med småt.

Du kan dog forholdsvis simpelt se, hvor dyrt eller billigt et lån er. Kig på ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og det giver altså et samlet omkostningsbeløb som dækker både renter og gebyrer. Så når du sammenligner lån kan du forholdsvis simpelt gøre det ved at kigge på ÅOP’en.

Læs anmeldelser

Det anbefales at læse andres erfaringer om de forskellige låne udbydere, på den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, om det er en troværdig låneudbydere eller om du burde holde dig væk derfra.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*