Billig a-kasse

Krifa

A-kasse: Ja

Åben for: Alle

Fagforening: Ja

Pris: 478 -, /md.

Se mere

frie_funktionaere

A-kasse: Ja

Åben for: Alle

Fagforening: Ja

Pris: 475 -, /md.

Se mere

ma-kasse

A-kasse: Ja

Åben for: Alle

Fagforening: Ja

Pris: 483 -, /md.

Se mere

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange tilbud og muligheder der er for, at melde sig ind i en billig a-kasse. Vi har derfor sat os som mål, at vi vil hjælpe dig med at finde frem til den a-kasse der passer bedst til dig. Både ud fra din arbejdsmæssige situation, men også når det kommer til prisen på a-kassen.

 

 

Skifte a-kasse – Det er lettere end du tror!

Langt de fleste mennesker vælger til en start at være medlem af en fagforening der er relevant for deres branche, det kan der være mange gode grunde til. De branchespecifikke a-kasser er dog noget dyre, og hvis du ikke udnytter det fulde potentiale i a-kassen, så kan det være en ide at skifte til en anden billig a-kasse.

Mange af de fag- og brancherelevante a-kasser tilbyder typisk en lang række ydelser til deres medlemmer, som man kan få rigtig meget ud af. De tilbyder typisk kurser i noget der er relevant for dig fag, men hvis du ikke benytter dig af disse tilbud er der ingen grund til at du er medlem af en dyr brancherelevant a-kasse. Så kan du lige så godt vælge en billig a-kasse, som er skåret lidt mere ind til benet, men stadig hjælper dig når du har brug for det.

Der er rigtig mange mennesker der ikke får skiftet til en billig a-kasse, da de tror det er en besværlig process. Det kan nærmest ikke blive lettere, da din nye a-kasse nemlig tager sig af det hele. Så efter du har meldt dig ind i en ny a-kasse, så sørger den for at afmelde din nuværende a-kasse samt, at få flytte alle dokumenter hen til dem.

Vælg den rigtige a-kasse

Der er rigtig mange som har svært ved at finde ud af, hvilken a-kasse de skal vælge. De er nemlig bange for, at de ikke bliver ordentlig dækket. Det er helt uden grund da reglerne for dagpenge er de samme hos alle a-kasser. Du kan derfor forvente den mere eller mindre samme dækning uanset, hvor du vælger at blive medlem.

Det er derfor de forskellige ekstra ydelser hos de forskellige a-kasser, som kan være med til at påvirke prisen.

En anden god måde til at vælge den rigtige a-kasse er at vælge a-kasse ud fra hvilken fagforening, som du er medlem af. Hvis fagforeningen ikke selv har en a-kasse, så har de typisk aftaler med nogen så du har mulighed for at få et billigt medlemskab af en a-kasse.

Vi anbefaler helt klart også, at man er medlem af en fagforening. De kan hjælpe dig i en lang række situationer, hvor du måske ikke er blevet behandlet efter reglerne af din arbejdsgiver.

Det kan f.eks. være ved en uberettiget fyring, at du kan gå til dem. Her kan de så give dig juridisk rådgivning, og hjælpe dig med at lave et krav til din tidligere arbejdsgiver.

Så hvis prisen er det vigtigste for dig, når du skal ud og vælge en a-kasse så er du kommet til det rigtige sted. I vores tabel her kan du hurtigt danne dig over, hvilken billig a-kasse, som du vil vælge.

 

 

Du får det samme udbetalt i alle a-kasser

Der er mange unge som er i tvivl om, hvor de får mest udbetalt i dagpenge. Det er dog ganske enkelt at svare på, da alle a-kasser udbetaler det samme. Dagpengesatsen bliver årligt fastlagt ved lov, og derfor er der ikke forskel på, hvad der bliver udbetalt.

Du kan altså med fordel vælge en billig a-kasse frem for en af de dyre på markedet.