Afdragsfrie lån

Selvom det måske lyder for godt til at være sandt, så findes der rent faktisk afdragsfrie lån. Det findes både når det kommer til det som vi vil kategorisere som forbrugslån, men også på større lån som f.eks. realkreditlån. Det er ikke unormalt at de første 10 år er afdragsfrie på realkreditlån. 

Udbydere af afdragsfrie lån 

Der er kommet flere og flere udbydere på markedet, som giver dig muligheden for at optage et afdragsfrit lån. Det er typisk lån der kun løber over en kortere periode, som giver dig denne mulighed.  

Hos Vivus.dk har du blandt andet mulighed for at låne 6000 kroner, hvis du betaler dem tilbage inden for 30 dage. Det kan være en rigtig god buffer at have, hvis ens opsparing ikke slår til mod f.eks. uforudsete udgifter, og man ikke kan vente til den første, hvor man får penge igen. Man kan altså bruge denne mulighed som en form for kassekredit som man blot betaler tilbage igen den 1. måneden efter.  

Der er også flere andre udbydere der tilbyder en lign. Ydelse med afdragsfrie lån.  

En anden form for afdragsfri lån nogle udbydere tilbyder er, at du to måneder om året kan vælge en måned hvor du ikke afdrager på dit lån. Det kan f.eks. være i Juni og December, hvor man skal bruge ekstra penge til f.eks. sommerferie og julegaver. Der har man altså mulighed for at sætte sit lån på en pause. Det gør dog lånet en smule dyrere de resterende måneder, men hvis man blot sørger for at betale de andre terminer til tiden, så er det sjældent noget som betyder det helt store.  

Der er altså mange muligheder for at optage et afdragsfrit lån.  

Billigste afdragsfrie lån på markedet 

Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvilke afdragsfrie lån på markedet man skal vælge. Vi har derfor valgt at sætte denne tabel ind over langt størstedelen af låneudbydere på markedet, hvor du så kan kigge lidt rundt og finde en låneudbyder som passer dig bedst.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *