FRIE Funktionærer

Optager: Alle
Studerende: Gratis
Pris pr. md.: 475 -.
Fagforening pr. md.: 69 -,

FRIE Funktionærer

En af de mest populære og anerkendte a-kasser og fagforeninger i landet er FRIE Funktionærer, der er stor garanti for der kunder nogle der enten er i den eller du i det hele taget bare kender til den. Den er flere gange blevet kåret til Danmarks bedste a-kasse, hvilket er med til at bekræfte den høje kvalitet af deres ydelser.

FRIE Funktionærer stammer helt tilbage fra 1951, hvor den blev stiftet udelukkende for funktionærer ansatte i private virksomheder. I 2012 tog de dog konsekvenser af en større offentligsektor og åbnede op for medlemskabet. I dag er det en tværfaglig forening som optager alle lønmodtagere.

Gratis a-kasse til studerende

Som studerende er det gratis at være medlem af Frie Funktionærer, hvilket betyder at du allerede fra den første dag du er ledig efter du er færdig uddannet kan modtage dagpenge. Hvis du sørger for at melde dig ind inden dit sidste studie år slipper du for den såkaldte karensmåned, som er en måneds karantæne, hvor du ikke kan modtage dagpenge. Denne karensmåned er lavet for at man ikke bare skal kunne melde sig ind i en a-kasse når man er færdig uddannet også modtage penge, det er altså derfor vigtigt at du husker at melde dig ind i a-kassen senest et år inden at du afslutter dit studie.

At have penge fra dag ét efter endt uddannelse er for mange mennesker utrolig vigtigt, da de ellers ikke har nogen indkomst til f.eks. at dække husleje og generelle leve omkostninger.

Rigtig mange studerende har et studiejob, som de også har mulighed for at beholde efter deres uddannelse mens de finder et rigtigt jobs. Det er stadig muligt at modtage hjælp fra FRIE Funktionærer. Måden det fungere på er at du kontakter dem også kan du få det som hedder supplerende dagpenge. Hvis du ønsker at modtage den fulde dagpenge ydelser efter studiet er det vigtigt at du husker at opsige dit studiejob senest 3 måneder før, at du stopper med at studere ellers vil du også ende i en karensperiode her.

Når du bliver færdig med at studere og bliver ledig, er det vigtigt at du husker at melde dig ledig på jobcenteret. Det kan ganske enkelt gøres på f.eks. Jobnet.dk – som vi helt klart vil anbefale. Det er umiddelbart den lettest måde at gøre det på, og det tager ikke særlig langtid at få det gjort.

A-kasser er fradragsberettiget

Det er de færreste danskere der tænker over at deres medlemskab i en a-kasse faktisk er fradragsberettiget, men det skal du ikke tænke over hos FRIE funktionærer. Her sørger de selv for at indberette det til SKAT, og derfor kommer det helt automatisk på din årsopgørelse.

FRIE Funktionærer Lønsikring

Hos FRIE Funktionærer er der to løsninger når det kommer til lønsikring. Det er svært for at anbefale, hvilken en af dem du skal vælge da det hele afhænger af, hvilket behov du har som forbruger.

Fri Lønsikring uden a-kasse

Denne løsning er for dig som ikke ønsker at være medlem i en a-kasse, men blot ønsker at få udbetalt et beløb der er højere end hvad du vil få på dagpenge, men uden de forpligtelser der følger med når man er på dagpenge.

Supplerende Lønsikring med a-kasse

Denne løsning er for dig som ønsker lønsikring samt at være medlem i en a-kasse. Med en supplerende lønsikring, så får du udbetalt et ekstra beløb udover dine penge, hvilket kan være med til at sikre at selvom du kommer på dagpenge så mister du ikke en stor del af din indkomst, som kan betyde at du skal flytte fra hus og hjem.

FRIE Funktionærer job rådgivning

Hos FRIE funktionærer bliver du ikke blot hjulpet økonomisk, men de går også ind og tager ansvar og hjælper dig med at komme i arbejde igen. De hjælper dig med professionel sparing, dit cv, samt hvordan du skal tage kontakt til virksomhederne som kunne have interesse for dig.