Business Danmark

Optager: Alle
Studerende: Gratis
Pris pr. md.: 464 -.
Fagforening pr. md.: 167 -,

Business Danmark

Business Danmark er en a-kasse og fagforening som primært er for personer der arbejder med salg, marketing og andre former for konsulent ydelser og rådgivning. Det er en gammel forening, som kan dateres helt tilbage til 1949, hvor den startede ved navnet Danmarks aktive Handelsrejsende. Det startede altså som navnet siger for en forening for handelsrejsende.  Der er igennem årene sket en løbende forandring for foreningen, som man også har set for så mange andre foreninger.

I 1969 skiftede den navn fra Danmarks aktive Handelsrejsende til Danske Sælgere, hvor efter den i 2006 skiftede navn til Business Danmark, som den stadig hedder den dag i dag. – I dag er der mere end 32.000 medlemmer i Business Danmark.

Hvem er medlemmerne i Business Danmark

I Business Danmark fokusere man primært på personer der arbejder inden for salg, marketing og diverse konsulent ydelser. I dag er de fleste fagforeninger og a-kasser forholdsvis brede og dækker rigtig mange branche, hvor Business Danmark har valgt at forholde sig med en forholdsvis smal målgruppe. Det giver en masse fordele i det at de kan skabe en mere specialiseret rådgivning til sine medlemmer.

Business Danmark kan altså hjælpe sine medlemmer med utrolig specifik rådgivning, som man ikke vil kunne få i andre a-kasser.

Gratis a-kasse for studerende i Business Danmark

I Business Danmark har du som studerende mulighed for at blive gratis medlem – så hvis du har planer for at arbejde inden for de områder som Business Danmark arbejder inden for. Så længe du er studerende har du mulighed for at være gratis medlem, hvilket også giver dig en lang række fordele efter studiet.
Hvis du sørger for at melde dig ind i Business Danmark inden for dit sidste studieår, så har du mulighed for at få dagpenge allerede fra den første dag du bliver ledig efter endt uddannelse. Du kommer derfor ikke til at gå en periode uden nogen form for indkomst, hvilket kan være en god sikkerhed, hvis du f.eks. har faste udgifter såsom husleje osv.

Yderligere så giver Business Danmark en lang række redskaber, som du kan benytte dig af under dit studie. De er med til at vejlede dig under din uddannelse, så du på bedst muligvis kommer Udfra din uddannelse med de bedste kompetencer til at komme ind i erhvervslivet.

Dagpenge som lønmodtager som Business Danmark medlem.

Som medlem af Business Danmarks a-kasse er du som lønmodtager sikret dagpenge, fra den dag du bliver ledig af. Yderligere så hjælper Business Danmark dig også tilbage i arbejde. Deres eksperter vil gøre deres bedste for at du hurtigst muligt kommer i arbejde igen inden for et relevant job.

Hos Business Danmark har du også mulighed for lønsikring, som sikre at du ikke kommer til at gå særlig meget ned i løn, hvis du skulle blive arbejdsløs. Hos Business Danmark har du mulighed for at få dækket op mod 90% af din løn alt afhængig af din nuværende løn. Med en lønsikring så kommer du ikke til at gå ned på en dagpengesats, som kan være meget lavere end hvad man måske har været vant til fra sit tidligere arbejde.

Det kan for mange mennesker være svært at få det til at løbe rundt på en dagpengesats, hvis man allerede har sat sig i f.eks. et dyrt hus eller har andre dyre forpligtelser.

Lønsikring er altså rigtig godt givet ud, hvis man en dag står og skal blive arbejdsløs.